[BARMARKET.pl - artykuły barmańskie]
ml
oz
cl
J
ł.b.
ł.
Ł.d.
Ł.
D
Splash
Squirt
Krzysztof Wosk [ Lexx ]
autor serwisu www.bartender.pl

[Syrop barmański 1883 de Philbert Routin o smaku Amaretto ]
Użytkownik, Gość
.   

The Secret czyli Prawo Przyciągania
(1 odwiedzin) (1) Gość
Go to bottomStrona: 1
TYTUŁ: The Secret czyli Prawo Przyciągania

The Secret czyli Prawo Przyciągania %czasu% temu Ocena: 0  
Czy ktoś słyszał o tym? Czy ktoś stosuje? Jeśli ktoś oglądnął The Secret, testują to w swoim życiu, to działa czy nie? Opiszcie swoje rezultaty/przygody jak działa prawo przyciągania w waszym życiu.

"Poznając Sekret, dowiesz się, jak mieć wszystko, czego pragniesz i być, kim pragniesz. Dowiesz się, kim naprawdę jesteś. Poznasz prawdziwą wielkość, jaka czeka Cię w życiu"

Zapraszam do oglądnięcia filmu

Zrobiłem nawet swój film zapraszam do oglądnięcia i komentowania!

Dyskusje na temat Prawa Przyciągania
www.nlppolska.pl/forum/topic2868.html
www.goldenline.pl/forum/kreowanie-rzeczy...i-prawo-przyciagania
www.ithink.pl/artykuly/styl-zycia/inne/p...rketingowe-klamstwo/
mrfire.pl/kategoria/prawo-przyciagania/page/2/
Mikulew (User)
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownicy Offline Profil użytkownika
Aby odpisać - zaloguj się.

Re:The Secret czyli Prawo Przyciągania %czasu% temu Ocena: -2  
trochę to naiwne...... i wręcz szkodliwe myślenie, chciejstwo a wiara w siebie i ciężka praca dla osiągnięcia celu to dwie różne rzeczy......
dominisia (User)
Fresh Boarder
graphgraph

Re:The Secret czyli Prawo Przyciągania %czasu% temu Ocena: 0  
Hmmm, a ja uważam, że prawo przyciągania działa w każdym kawałku mojego życia. To co generuję swoimi emocjami, to wzmacniam. I potem sprawiają się rzeczy tak dobre jak i te nie-chciane. ALe to ja je do siebie zaprosiłem.
Widzę to w moim życiu, pojawiają się pewne wydarzenia oraz różne rzeczy czy ludzie i dopiero po ich objawinieu łapię się, że ja wcześniej o tym intensywnie rozmyślałem.
Polecam książkę "Proś, a będzie ci dane". Przez pewien czas traktowałem ją prawie jak podręcznik. To na podstawie autorów książki powstał film The secret.
Książka ta leżała tygodniami obok mojego łóżka i każdego wieczoru po kawałku ją skubałem, wszesz i wzdłuż. No i oczywiście "pracowałem" wg zaleceń z książki. Od tamtego okresu wiele się zmieniło. Na lepsze dodam. Zrozumiałem też, że zawsze mam prawo wyboru, czy będę płyną za negatywnymi emocjami, czy zacznę kreować coś przeciwnego. Fakt, że nie jest to łatwe, ale Rzymu od razu nie zbudowano, więc małymi krokami do przodu
bohdaneq (User)
Fresh Boarder
graphgraph

Re:The Secret czyli Prawo Przyciągania %czasu% temu Ocena: -2  
Bohdaneq, ładnie to napisałeś, generowanie pozytywnej energii i wiara w sukces czyli potęga podświadomości to jedna sprawa a chciejstwo to druga. Pozdrawiam:)
dominisia (User)
Fresh Boarder
graphgraph

Re:The Secret czyli Prawo Przyciągania %czasu% temu Ocena: 0  
Tak, można by to też nazwać: generowanie pozytywnej energii
w zależności jak tam to się komu skojarzy

warto to chyba i rozwinąć, bo to generowanie to jest stopienie się z wewnętrzną istotą (o tym ładnie Hicksowie opowiadają),
czyli czy kieruję uwagę i uczucia na coś wzniosłego, na doskonałość, na dostatek, na spełnienie etc. czy raczej w przeciwną stronę?

Czy gdy bujam w marzeniach to napawam się spełnieniem, mam tu na myśli czuję się tak, jakby to miało już miejsce, czy raczej rozmyślam kiedy się marzenie spełni, w jaki sposób się spełni, skąd nadejdzie, kto będzie miał w tym udział, jakie są jego implikacje etc.?

Ten drugi sposób myślenia tworzy opór, oddala nas od naszego Źródła, bo Źródło nie widzi problemów, dla niego jest tylko doskonałość,
więc ode mnie zależy czy będą w tą stronę zmierzał czy będę stawiał ograniczenia.

I tu się kłania chciejstwo
czyli po mojemu wytrwałość
czego wszystkim życzę!
bohdaneq (User)
Fresh Boarder
graphgraph

Go to topStrona: 1